PLACE 2 EAT

PLACE 2 EAT Place 2 Eat

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 244 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Place 2 Eat. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2022 om 17:45 eten was volledig koud en levering was meer dan een uur later dan aangegeven, totaal meer dan 2u
27 mei 2022 om 7:38 Super lekker
27 mei 2022 om 7:26 Bestelling was anderhalf uur te laat. Was niet meer warm. Volledig verkeerd. Groenten terwijl er geen gevraagd werden. Verkeerde sauzen. Telefonisch niet bereikbaar. Slap excuses "problemen in de winkel". 1 keer. En nooit meer. Slechtste ervaring ooi
26 mei 2022 om 23:58 2u en 30 min moeten wachten op ons eten de pizzas lagen helemaal over hoopen was maar 20 min rijden dit kan ni meer
26 mei 2022 om 22:21 eten was zeer slecht gekookt! alsof het heel efkes is gekookt en gewoon opzij is opgewarmt... NIET LEKKER! 2 grote pasta's in de vuilbak! enkel de cola's waren lekker... na 1u wachten zeker NIET AAN TE RADEN.
26 mei 2022 om 3:48 Een uur telaat! Eten was koud ! Telefonisch krijg je het antwoordapparaat. Slechte service. Op die manier een fooi durven vragen bij je bestelling schandalig . Geen 15€ waardig en graag niet tevreden geld teruggarantie !
25 mei 2022 om 21:15 Uur moeten wachten en kreeg ketchup ipv looksaus op de kapsalon.
24 mei 2022 om 23:36 Het eten was koud en het duurde 2uur tegen dat we hadden
22 mei 2022 om 22:43 Er werd niet gebeld aan de deur. Ik kreeg een telefoontje (ik neem niet op , nummers die ik niet ken) ik stuur een vraagteken en ik krijg een bericht : u pitta. De zak hangde gewoon aan de deur. Aanbellen mag wel.
22 mei 2022 om 19:47 Greats food !
19 mei 2022 om 8:14 Ik vind super lekker
16 mei 2022 om 7:27 Veel minder dan de vorige keren. Kleine porties, amper groenten. Extra vlees vergeten, feta vergeten waarvoor we wel bijbetaald hebben. Er was zelfs geen saus op. Enorm lang moeten wachten. Echt niet tevreden deze keer!