PLACE 2 EAT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 323 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Place 2 Eat. Meer weten? Ontdek meer

28 nov 2022 om 20:19 Heel lekker en was een vriendelijke leverancier Jammer dat het minimumbedrag 50 euro voor torhout is om te leveren anders bestelde ik veel regelmatiger
27 nov 2022 om 8:35 Altijd lekker. Wel deze keer gemist met de groentjes
19 nov 2022 om 19:55 De vorige keer was alles koud, we wilden het nog een kans geven, maar helaas. Alles IJSKOUD en de helft van de bestelling klopte niet. Het eten in een thermobox zou al een groot verschil zijn, een plastiek zakske houd NIET warm.
18 nov 2022 om 8:15 Déçu, je commande deux durum sans légumes pour pouvoir rentrer dans les prix de livraisons, je reçois deux durum avec tout les légumes, presque pas de viandes, ils ont fini à la poubelle...
14 nov 2022 om 7:17 Altijd lekker en snelle bezorging. Steeds vriendelijk.
14 nov 2022 om 0:49 - Pizza superlekker! - Bicky burger met verse groentjes: echt goed! - Kapsalon falafel: LOVED IT!
8 nov 2022 om 22:37 Dik in orde. Voor herhaling vatbaar.
8 nov 2022 om 0:05 Veel vlugger aan huis geleverd dan we dachten. Positief verrast. Het was in orde, heel lekker.
1 nov 2022 om 4:02 Het was slecht gemaakt en koud
31 okt 2022 om 23:04 Waren op de juiste tijd geleverd, en lekker
28 okt 2022 om 21:58 Als 1st zaten er geen frieten in de franse hamburger, als 2de was de exstra ham waar ik 2 euro voor betaalde niet op de pizza. Schandalig. Nergens te vinden hoe ik dit kon melden. Meer dan Dubbele levertijd en ons eten was koud ! Schandalig.
24 okt 2022 om 13:25 Eten zeer goed, bezorging een beetje te laat maar het eten maakte veel goed!